Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plán ukončování školního roku 2019/2020

       

Klasifikační porada za 2. pololetí

17. 6.

Odevzdávání posledních úkolů ve školním roce

19. 6.

Vyzvednutí školních pomůcek (šatna, výkresy, kufříky atd.) – vždy mezi 9. a 10. hodinou – týká se žáků, kteří nenastoupili k dobrovolné výuce. Děti si sebou přinesou tašku na tyto pomůcky.

Jednotlivé paní učitelky třídní o tomto informují své žáky samy.

 

1. 6. – 5. roč.

2. 6. – 3. roč.

3. 6. - 2. roč.

4. 6. – 1. roč.

5. 6. – 4. roč.

 

Vyzvednutí cvičebního úboru z tělocvičny

Již proběhlo, kdo nevyzvedl, kontaktuje p. Šildovou sám

Odevzdávání učebnic, sešitů a ŽK (prosíme o kontrolu, zda jsou zapůjčené učebnice v pořádku) - vždy mezi 9. a 10. hodinou, opět se týká žáků, kteří nenastoupili k dobrovolné výuce.

5. roč. odevzdává jen Exercisebooky (cvičné sešity) a pracovní sešity. Poučky a slovníčky si děti ponechají.

4. roč. bude odevzdávat učebnice. Exercisebooky a slovníčky si děti ponechají, aby měly po ruce přehled probraného učiva a slovíčka. Hlavně přes prázdniny neztratit, bude se v nich od září pokračovat.

3. roč. odevzdává pracovní sešity a učebnice. Exercisebooky a slovníčky si děti ponechají, aby měly po ruce přehled probraného učiva a slovíčka. Hlavně přes prázdniny neztratit, bude se v nich od září pokračovat.

 

15. 6. – 5. roč.

16. 6. – 3. roč.

17. 6. – 2. roč.

18. 6. – 1. roč.

19. 6. – 4. roč.

Termín pro odevzdání žádostí o přijetí do školní družiny (informace budeme teprve rozesílat v nejbližších dnech)

15. 6.

Předání vysvědčení – připravíme časový harmonogram pro jednotlivé třídy a ten bude upřesněn dle případných pokynů MŠMT. Budete o něm informováni nejpozději týden před předáváním vysvědčení. Plánujeme dětem pořídit třídní fotografie tentokrát sami (profesionálně nebylo možné zajistit) právě při předávání vysvědčení, aby měly vzpomínku na tento školní rok. Fotografii vám po úpravě rozešleme v nejbližším termínu na emaily, které využíváme při vzdálené výuce.

26. 6.

Ředitelské volno

29. – 30.