Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mimořádné opatření v souvislosti s koronavirem

11. 3. 2020

Dle rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví se od 11. 3. 2020 do odvolání zakazuje osobní účast žáků a studentů ve školách a uzavírají se tak všechny základní, střední a vyšší odborné školy v České republice.

V našem případě budeme po dobu uzavření škol zadávat úkoly žákům prostřednictvím emailů  na rodiče v nezbytném rozsahu tak, aby, vzhledem k neznalosti o době přerušení školní výuky, nebylo zanedbáno velké množství učiva.

Pokud jste měnili svůj email v posledním kalendářním roce, informujte třídního učitele svého dítěte – jeho emailovou adresu naleznete na stránkách školy v záložce Pedagogický sbor.

Informace o zrušení tohoto mimořádného opatření bude sděleno opět prostřednictvím rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví. Zároveň budou třídní učitelé informovat formou emailové zprávy a informace o ukončení mimořádného opatření bude umístěna i na webových stránkách školy.

http://www.msmt.cz/jak-mluvit-s-detmi-o-koronaviru-pomuze-prirucka-i-komiks

 

Jakmile budeme znát podrobnější informace k termínu a způsobu znovuotevření škol, budeme vás bezodkladně informovat i na našich stránkách.

 

Mgr. Ivona Kratochvílová, ředitelka školy